‘Persoonlijke begeleiding vanaf de basis’

Bel mij terug

Kindercoaching
Kindercoaching is een laagdrempelige en kortdurende begeleiding, voor je kind. Je kind staat bij mij voorop. Vooraf stellen we een doel waar we aan gaan werken. Samen met je kind, ga ik, op een ontspannen en creatieve manier, aan de slag. We gaan opzoek naar de kwaliteiten en mogelijkheden die hij/zij bezit om de hulpvraag te beantwoorden. Je kind wordt gaandeweg zekerder van zichzelf en kan met trots zeggen: ‘Ik heb mijn ME Power ontdekt’.

Werkvorm
De werkvormen zijn meestal van creatieve aard. Zoals verven, tekenen, kleien. Maar het kan ook heel iets anders zijn. Denk maar eens aan hoe fijn het kan zijn als je aan het wandelen bent en elkaar niet hoeft aan te kijken als je iets vertelt. Dat kan veel ruimte geven om toch te vertellen wat je dwars zit. Alles kan en niks is gek. Spelenderwijs leert je kind om zichzelf te zijn zichzelf te vertrouwen en zich te uiten.

Voor wie
Als kindercoach richt ik mij op kinderen die nog niet zoveel geloof in zichzelf hebben, faalangst ervaren, gevoelig zijn, verdrietig zijn omdat de ouders gescheiden zijn, er iemand in hun omgeving is overleden of die om welke reden dan ook op sociaal en emotioneel vlak niet lekker in hun vel zitten.

Bel mij terug