‘Persoonlijke begeleiding vanaf de basis’

Bel mij terug

Lezing  ‘Anders kijken naar leer- en gedragsproblemen’
In 2022 zal ik lezingen over ‘anders kijken naar leer- en gedragsproblemen geven. Ik ben bereid deze lezing aan te passen naar wens. Dus mocht je een instelling of school kennen die hier behoefte aan heeft, neem gerust contact met mij op.

Datum, tijd en plaats, zijn nog onbekend. 

Lezing ‘Anders kijken naar leer- en gedragsproblemen’

15 jaar heb ik in het onderwijs gewerkt. Van kleutergroepen tot groep 8, ik heb het allemaal gedaan. Maar.. Wat wist ik nou eigenlijk over de ontwikkeling van een kind? Eerlijk gezegd wist ik er niet heel veel van.

De afgelopen jaren ben ik elk jaar bezig met het volgen van cursussen en opleidingen waarin ik steeds meer leer over de ontwikkeling van kinderen.

Wat had ik veel van deze informatie graag al geweten toen ik nog juf was. Wat had ik dan anders gehandeld en kinderen anders benadert.

Deze lezing is zeer geschikt voor leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s en iedereen die met kinderen werkt en of omgaat. Maar ook voor iedereen die zich al jaren afvraagt hoe het kan dat het ene kind (al) iets wel kan en het andere nog niet. Terwijl je toch duidelijk ziet dat er meer in het kind zit dan eruit komt. Dan is deze lezing echt iets voor jou!!

Ken je een kind dat nog in bed plast, leer- en of gedragsproblemen heeft, moeite heeft met schrijven, lezen, rekenen, onzeker is, gepest wordt, op kleren of pennen knabbelt, nog duimt, gymlessen niet leuk vindt, dan is de kans groot dat er nog actieve reflexen aanwezig zijn die storend werken in de ontwikkeling van het kind.

Na deze lezing weet je:

•            wat reflexen zijn, waarvoor ze dienen en wat als ze actief blijven,
•            wat de relatie tussen leer- en gedragsproblemen en reflexintegratie is,
•            wat stress met ons brein doet,
en
•            Waarom een goede oog samenwerking van groot belang is bij het (leren) lezen.

Ik wil iedereen die geïnteresseerd is in, waar het probleem vandaan komt of wat de oorzaak zou kunnen zijn van een leer- of gedragsprobleem, graag informeren over Reflexintegratie en van harte uitnodigen bij de lezing.

Ik kan je garanderen dat je veel nieuwe informatie zult horen!

Uit ervaring, weet ik, dat je na afloop van deze lezing anders naar kinderen zult kijken.

Tijd: nog niet bekend

Locatie: nog niet bekend

De kosten zijn €15,- consumptie is voor eigen rekening.  Graag contact betalen.

Aanmelden? Dat kan! Mail naar mepowerkindercoaching@gmail.com of bel /app naar 06-41053051

Bel mij terug