‘Persoonlijke begeleiding vanaf de basis’

Bel mij terug

Bij interesse organiseer ik een ‘koffieochtend-lezing’ over ‘anders kijken naar leer- en gedragsproblemen’. Lekker vanuit mijn eigen huis zodat jullie ook direct kunnen zien en ervaren hoe en waar ik werk.

Deze ochtend is zeer geschikt voor leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s en iedereen die met kinderen werkt en of omgaat. Maar ook voor iedereen die zich al jaren afvraagt hoe het kan dat het ene kind (al) iets wel kan en het andere nog niet. Terwijl je toch duidelijk ziet dat er meer in het kind zit dan eruit komt.

Ik wil graag iedereen die geïnteresseerd is in, waar het probleem vandaan komt of wat de oorzaak zou kunnen zijn van een leer- of gedragsprobleem,  informeren over reflexintegratie en je van harte uitnodigen bij mijn ‘koffieochtend-lezing’.

Ik kan je garanderen dat je veel nieuwe informatie zult horen!

Ken je een kind dat nog in bed plast, leer- en of gedragsproblemen heeft, moeite heeft met schrijven, lezen, rekenen, onzeker is, gepest wordt, op kleren of pennen knabbelt, nog duimt, gymlessen niet leuk vindt, dan is de kans groot dat er nog actieve reflexen aanwezig zijn die storend werken in de ontwikkeling van het kind.

Na deze ochtend weet je:
• wat reflexen zijn, waarvoor ze dienen en wat als ze actief blijven,
• wat de relatie tussen leer- en gedragsproblemen en reflexintegratie is,
• wat stress met ons brein doet,
en
• Waarom een goede oog samenwerking van groot belang is bij het (leren) lezen.

Uit ervaring, weet ik, dat je na afloop van deze lezing anders naar kinderen zult kijken.

Datum: in overleg
Tijd: 9.00 uur -11.30 uur
Locatie: Troelstraplein 92, 7942 BG Meppel

Kosten: €15,-
Aanmelden? Dat kan! laat een bericht achter bij ‘contact’ of bel/app naar 06-41053051

Bel mij terug