‘Persoonlijke begeleiding vanaf de basis’

Bel mij terug

P1110054Vuurlopen
Ik hoor het iemand al zeggen; ‘ Over vuur lopen? Ben je gek? Ja! Je kan over vuur lopen.’
Vuurlopen bestaat al meer dan 4000 jaar. Over de hele wereld worden nog altijd vuurlopen georganiseerd. van Indonesië tot aan Amerika en nu ook in Nederland! Ze worden nog steeds georganiseerd omdat het WERKT! Vuurlopen doet iets met je. Het vuur geeft iedereen wat zij op dat moment nodig heeft. Wat dat is, dat is voor iedereen verschillend.

Wanneer je kiest om deel te nemen aan een vuurloop, ga je de uitdaging aan met iets onbekends. Dat is spannend en misschien maakt het je wel angstig of onzeker. Je leert hier met de energie die je in je hebt, dat je tot veel meer instaat bent, dan je vooraf gedacht had. Het laat je ervaren dat wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk is!

Samen met KIK-Kindercoaching  organiseer ik regelmatig vuurlopen voor kinderen en hun ouders. Door deze bijzondere ervaring als gezin te delen, leer je elkaar op een andere manier kennen en zie je misschien wel talenten bij elkaar die je anders (nog) niet gezien had.

Voor zowel ouders als kinderen is vuurlopen een waardevolle ervaring. Het draagt namelijk bij aan meer zelfvertrouwen, plezier, moed en eigen verantwoordelijkheid. Na afloop ervaar je een KIK en voel je jouw eigen POWER! Het maakt niet uit of je wel of niet over het vuur loopt. Beiden zijn even krachtig.

 

sundoor

Bel mij terug